پیشگویی کیهان از بروز آشوب در کشور
حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان، در یادداشتی با عنوان «فتنه و آشوب ایستگاه پایانی مذاکره از نگاه آمریکا!» به بنبست رسیدن مذاکرات ایران و آمریکا را از دید طرف آمریکایی مساوی با بروز آشوب و بلوا در کشور دانسته است.

حسین شریعتمداری، مدیرمسئول کیهان، در یادداشتی با عنوان «فتنه و آشوب ایستگاه پایانی مذاکره از نگاه آمریکا!» به بنبست رسیدن مذاکرات ایران و آمریکا را از دید طرف آمریکایی مساوی با بروز آشوب و بلوا در کشور دانسته است.
مدیرمسئول کیهان نوشت: «همه شواهد حکایت از آن دارند که نگاه آمریکا برخلاف آنچه تظاهر میکند به مسئله هستهای و درصد غنیسازی نیست. ایستگاه پایانی مذاکره از نگاه آمریکا، فتنهانگیزی و ایجاد آشوب در داخل کشور است. مواضع متناقض آمریکا درباره مذاکرات را باید در این چارچوب ارزیابی کرده و آن را بهرهگیری از ترفند «کجدار و مریز» برای ادامه مذاکره تا رسیدن به ایستگاه مورد نظر دانست.»
او نوشت :همه شواهد حکایت از آن دارند که نگاه آمریکا برخلاف آنچه تظاهر میکند به مسئله هستهای و درصد غنیسازی نیست. ایستگاه پایانی مذاکره از نگاه آمریکا، فتنهانگیزی و ایجاد آشوب در داخل کشور است. مواضع متناقض آمریکا درباره مذاکرات را باید در این چارچوب ارزیابی کرده و آن را بهرهگیری از ترفند «کجدار و مریز» برای ادامه مذاکره تا رسیدن به ایستگاه مورد نظر دانست.به گروگان گرفتن شرایط اقتصادی و معیشت مردم از طریق شرطی کردن و گره زدن آن به مذاکرات یکی از اصلیترین اهداف حریف است و در این میان به وضوح میتوان دید که یک جریان سیاسی آلوده در داخل کشور که به سختی میتوان در مواضع و عملکرد آن، نمونه متفاوتی با مواضع و عملکرد دشمن را آدرس داد، از مدتها قبل در این عرصه فعال شده است این جریان در هماهنگی آگاهانه و در برخی از موارد ناخودآگاه با مافیای اقتصادی، نقش ستون پنجم آمریکا را برعهده دارد. شرح تکتک اقدامات این جریان آلوده و همراهی (آگاهانه یا ناخودآگاه) آن با مافیای اقتصادی به درازا میکشد ولی در این مختصر به یکی از شناختهشدهترین نمونههای آن اشارهای گذرا خواهیم داشت.
جریان یاد شده مدتهاست که به ساخت یک دوقطبی تقلبی و تحریفشده دست زده است و از طریق روزنامهها و رسانههایی که در اختیار دارد به شدت در این شیپور فریب میدمد. واقعیت آن است که دو دیدگاه درباره مذاکرات وجود داشته است، دیدگاهی که معتقد است مشکلات اقتصادی کشور از طریق مذاکره با آمریکا قابل حل است و دیدگاه دیگر بر این باور است که مشکلات راهحل داخلی دارند و مذاکرات به حل آن کمکی نمیکند.
جریان آلوده مورد اشاره دست به تحریف این دو دیدگاه زده و اعلام میکند که عدهای خواهان حل مشکلات از طریق مذاکره هستند و در مقابل آدرس نیروهای انقلاب را میدهد و اعلام میکند که آنها نسبت به مذاکره نظر مساعدی ندارند و حاضر به حل مشکلات از طریق مذاکره نیستند! نمیگویند گروه دوم، معتقدند که مشکلات با مذاکره حل نمیشود نه آن که معتقد به حل مشکلات نباشند! جریان آلوده با این تحریف در پی آن است که از یکسو، اگر مسئولان نظام ادامه مذاکره را بیفایده و به نفع حریف دیدند و قصد توقف آن را داشتند، نظام و نیروهای انقلاب را به مخالفت با حل مشکلات معرفی کنند! و از سوی دیگر، آمریکا را خیرخواه مردم (ترفند ترامپ) و درپی حل مشکلات قلمداد کرده و طرفداران انقلاب را بیتوجه به مشکلات مردم جا بزنند!
با کمال تاسف باید گفت که جریان مورد اشاره و مافیای اقتصادی همسو با آن بیآنکه با مانع جدی و پیشگیرندهای روبهرو باشند، به گروگانگیری شرایط اقتصادی و معیشت مردم از طریق شرطی کردن و گره زدن آن به مذاکرات مشغولند و از هنگام شروع مذاکرات تاکنون شاهد نوسانات فراوان و افزاینده در قیمت کالا و خدمات، افزایش بیحساب نرخ ارز و سرریز فاجعهبار آن روی زندگی مردم و… هستیم. و با عرض پوزش، این پرسش کماکان بیپاسخ مانده و یا پاسخ شایستهای نیافته است که مسئولان و مراکز محترم اطلاعاتی و امنیتی و قضائی، به قول حافظ «در چه کارند همه»؟!
ارسال نظر