دستور انحلال بانک آینده صادر شد؛سپرده مردم به کجا منتقل می شود
سخنگوی دولت، اعلام کرد: تصمیمگیری نهایی در شورای سران قوا انجام خواهد شد و تاکنون نتیجه قطعی در این زمینه اتخاذ نشده است.

بانک آینده این روزها در کانون توجه نظام پولی و بانکی کشور قرار دارد، بانکی که به استناد آمارهای نهاد ناظر با حداقل ۴۰۰ هزار میلیارد تومان (همت) از ۴۶۰ همت صاحب بیشترین میزان از مجموع زیان انباشته در بانک ها را در اختیار دارد.
در کشور ۸ بانک نیز از منظر شاخص کفایت در وضعیت مطلوبی قرار ندارند و این بانکها دارای شاخص کفایت سرمایه منفی هستند و بایستی برای بهبود این شاخص اقدام کنند.
تنها راه حل بانک آینده به عنوان بزرگترین افزایش دهنده نقدینگی در کشور که آثار غیرقابل کتمانی بر تورم در جامعه دارد، ورود به مرحله «گزیر» است.حال دو گزینه اصلاح و انحلال روز میز سران قوا قرار دارد، باید منظر ماند تا آنان درباره آینده این بانک ناتراز که به تنهایی عامل ۲۵ درصد از رشد پایه پولی و به تبع آن ایجاد تورم در کشور بوده است، تصمیم گیری کنند.
سخنگوی دولت، اعلام کرد: تصمیمگیری نهایی در شورای سران قوا انجام خواهد شد و تاکنون نتیجه قطعی در این زمینه اتخاذ نشده است.
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در خصوص وضعیت بانک آینده، گفت: همانطور که اشاره شد، تصمیمگیری نهایی در شورای سران قوا انجام خواهد شد و تاکنون نتیجه قطعی در این زمینه اتخاذ نشده است.
وی افزود: بانک مرکزی به عنوان نهاد متولی، مسیر قانونی را پیگیری کرده و پیشنهادهایی در قالب اصلاح ساختار یا انحلال بانک ارائه داده است.
به گفته مهاجرانی، در حال حاضر هر دو گزینه اصلاح و انحلال روی میز قرار دارد و تصمیمگیری نهایی بر عهده شورای هماهنگی اقتصادی سران قواست. پس از نهایی شدن تصمیم، جزئیات آن به صورت رسمی اطلاعرسانی خواهد شد.
منبع: تسنیم
ارسال نظر