کدام خوراکی‌ها در خرداد ماه گران شدند؟

در خرداد ۱۴۰۴ بیشترین افزایش قیمت در گروه میوه به لیموترش با ۴۶.۴ درصد اختصاص دارد. سیب و خربزه نیز به‌ترتیب ۱۴.۲ و ۸.۹ درصد گران‌تر شدند.

کدام خوراکی‌ها در خرداد ماه گران شدند؟

در گروه میوه و خشکبار بیشترین افزایش قیمت در خرداد نسبت به ماه قبل مربوط به "لیمو ترش" با ۴۶.۴درصد، "سیب" با ۱۴.۲درصد و "خربزه" با ۸.۹درصد می­‌باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در خرداد ماه تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به‌شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام "برنج ایرانی" با ۱۱.۱ درصد، "ماکارونی" با ۵.۴ درصد و "رشته آش" با ۴.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "مرغ ماشینی" با ۱۰.۹ درصد می‌باشد، هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"ماهی قزل‌آلا" با ۰.۵ـ درصد می‌باشد.

لبنیات، تخم‌مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم‌مرغ" با ۲۷.۲ درصد، "ماست پاستوریزه" با ۸.۷ درصد، "شیر پاستوریزه" با ۶.۳ درصد و "پنیر پاستوریزه" با ۵.۶ درصد می­‌باشد.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "لیمو ترش" با ۴۶.۴ درصد،  "سیب" با ۱۴.۲ درصد و "خربزه" با ۸.۹ درصد می‌­باشد.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"هویج فرنگی" با ۲۱.۳ درصد، "لوبیاچیتی" با ۸.۴ درصد و "لوبیا قرمز" با ۶.۶ درصد می­‌باشد، هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سیب‌زمینی" با ۱۲.۸ـ درصد، "کدوسبز" با ۱۱.۳ـ درصد، "خیار" با ۱۰.۳ـ درصد، "بادنجان" با ۸.۱ـ درصد  و "فلفل دلمه­‌ای" با ۴.۵ـ درصد می‌­باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "نوشابه گازدار" با ۷.۷ درصد، "چای خارجی بسته­‌ای" با ۷.۶ درصد و "قند" با ۷.۳ درصد می‌­باشد.

منبع: تسنیم
کدخبر: 178790

ارسال نظر