اظهارات آیت الله علم الهدی درباره نقش همسر رئیسی در عزل و نصب‌ها

علم‌الهدی درباره «شایعاتی که می‌گویند همسر شهید رئیسی تصمیم‌گیرنده اصلی در عزل و نصب‌ها بود»: این بزرگ‌ترین جفا در حق شهید رئیسی بود / او در مسائل کاری‌شان به‌اندازه یک فرد عادی هم به نظر همسرش درباره عزل و نصب‌ها اهمیت نمی‌داد، بلکه حتی کمتر از آن

اظهارات آیت الله علم الهدی درباره نقش همسر رئیسی در عزل و نصب‌ها

علم الهدی درباره «شایعاتی که می‌گویند همسر شهید رئیسی تصمیم‌گیرنده اصلی در عزل و نصب‌ها بودند» گفت: این بزرگ‌ترین جفایی بود که در حق شهید رئیسی شد. او در مسائل کاری‌شان به‌اندازه یک فرد عادی هم به نظر همسرش درباره عزل و نصب‌ها اهمیت نمی‌داد، بلکه حتی کمتر از آن.

 خبرگزاری فارس با حجت الاسلام علم الهدی، امام جمعه مشهد و پدر همسر مرحوم سید ابراهیم رئیسی مصاحبه کرده است.بخش هایی از این مصاحبه بدین شرح است :

 آیت‌الله رئیسی حتی در اوج مسئولیت‌های سنگین و حساس، مثلاً در دوران ریاست‌جمهوری که دستگاه حفاظت بارها گفته بود نمی‌توانند امنیت رئیس جمهور را روی منبر تضمین کنند، در روزهای تاسوعا و عاشورا حتماً در مجالس روضه حضور پیدا کند. این نشان‌دهنده عشق و ارادت عمیق‌ شهید رئیسی است.

من با کارهای شهید رئیسی خیلی در ارتباط نبودم. چون خودش طوری بود که هیچ‌وقت کارهایش را با ما درمیان نمی‌گذاشت. حتی در خانه هم اصلاً بحث کاری نمی‌کرد. این یک ویژگی خاص و مهم در شخصیت ایشان بود.به‌طوری که حتی اگر ما یا بچه‌ها سؤالی درباره مسائل کاری داشتیم، یا از روی کنجکاوی درباره مسئولیت‌ها صحبت می‌کردیم، او پاسخ‌های دقیقی نمی‌داد، فقط با اشاره‌ای کوتاه، عبور می‌کرد. به همین خاطر، محیط کاری و زندگی شخصی شهید رئیسی هیچ‌وقت با هم قاطی نمی‌شد.بحث‌های کاری که معمولاً دارای اسرار و مسائل محرمانه بود، اصلاً در منزل مطرح نمی‌شد. حتی ایشان نگران بود که اگر در خانه درباره مسائل کاری صحبت شود، چون همسرشان استاد دانشگاه و بچه‌ها نیز تحصیل‌کرده بودند، احتمال دخالت در امور کاری‌ پیش بیاید، بنابراین خیلی مقید بود که چنین بحث‌هایی را درخانه‌باز نکند.اگر لازم بود صحبتی درباره کار داشته باشد، بیرون از خانه و در فرصتی که تنها بود، این گفت‌وگوها انجام می‌شد. این نشان‌دهنده تمرکز و مسئولیت‌شناسی ایشان است که برای حفظ آرامش خانواده و حفظ اسرار کاری این حد از جداسازی را رعایت می‌کرد.

او در مسائل کاری‌شان به‌اندازه یک فرد عادی هم به نظر همسرش درباره عزل و نصب‌ها اهمیت نمی‌داد، بلکه حتی کمتر از آن. شهید رئیسی و همسرش کاملاً مقید بودند که خانه محل زندگی باشد نه محل بحث و کار.در واقع، همسر شهید رئیسی پیش‌ازاین که آقای رئیسی، رئیس‌جمهور یا رئیس قوه قضائیه شود، سابقه طولانی در فعالیت‌های پژوهشی و علمی داشت. مدیریت پژوهشکده‌ها، فعالیت در شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی و حضور در حوزه‌های تعلیم‌وتربیت و خانواده، همه نشان از جایگاه علمی و فرهنگی ویژه او دارد. پس اینکه بگوییم او به‌خاطر جایگاه همسرش در امور تصمیم‌گیری دخالت داشت، کاملاً بی‌اساس و نادرست و بیشتر شایعات مغرضانه است.

همسر آقای رئیسی، پیش از ریاست‌جمهوری، سال‌ها در حوزه‌های علمی و فرهنگی فعالیت داشت. ایشان در دولت نهم و دهم نقش‌های کلیدی پژوهشی و در دانشگاه شهید بهشتی مسئولیت پژوهشکده خانواده را برعهده داشت. خانم علم‌الهدی در موضوعات تعلیم‌وتربیت و خانواده، نقشی مهم در دستگاه‌های تحقیقاتی ایفا می‌کرد. حتی در حوزه علمیه قم همکاری و با استادان برجسته‌ای چون آقای اعرافی و مرحوم آیت‌الله مصباح همکاری علمی داشت. او به‌عنوان استاد تمامی دانشگاه، در سطح علمی و فرهنگی بسیار فعال و متعهد بود.سفرهای خارجی او نیز عمدتاً به دلیل فعالیت‌های علمی و فرهنگی خودش بود، نه به‌خاطر جایگاه همسری. مثلاً سفر به مالزی برای رونمایی کتابی بود که به زبان مالایی ترجمه شده بود و بعداً در سفر رئیس‌جمهور از فرصت استفاده کردند. همین‌طور سفر به ونزوئلا برای رونمایی کتاب به زبان اسپانیایی و سخنرانی‌های دانشگاهی در آمریکا از دیگر نمونه‌هاست.خانم علم‌الهدی در شورای‌عالی انقلاب‌فرهنگی، ریاست کمیسیون خانواده را بر عهده داشت؛ در دانشگاه شهید بهشتی، مسئول پژوهشکده خانواده بود؛ در مؤسسه آیت‌الله مصباح و حوزه علمیه قم نیز فعالیت می‌کرد. سفرهای خارجی‌ او هم فرهنگی و علمی بود، مثلاً برای رونمایی از کتاب‌هایی که به زبان‌های مختلف ترجمه شده بود. حتی برای سفر به لبنان، با وجود شرایط خطرناک منطقه، او باهدف ارتباط فرهنگی رفت، نه همراهی تشریفاتی.

 

 

کدخبر: 176563

ارسال نظر